Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 15:15
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

6 октября 2011, 09:56

Турбота про людей – головний пріоритет для Володимира Пехова

28 вересня у Малині відбулася подія, соціальну значимість якої важко переоцінити
Турбота про людей – головний пріоритет для Володимира Пехова
У Малинському міськрайТМО урочисто відкрито новий рентген-кабінет з сучасним обладнанням, придбаним за кошти Володимира Пехова

28 вересня у Малині відбулася подія, соціальну значимість якої важко переоцінити. У місцевій лікарні за участю депутата Житомирської обласної ради Володимира Пехова було урочисто відкрито рентген-кабінет, обладнаний сучасною медичною апаратурою для проведення рентгенологічних досліджень. Причому, не лише відкрито, а й перевірено його у роботі.

Проблема застарілого рентген-обладнання для Малинської лікарні, що обслуговує населення і міста, і району, вже багато років стояла особливо гостро. Як відомо, своєчасна і точна діагностика хвороби є важливою складовою успішного її лікування. А про яку якість діагностика може йти мова, якщо проводиться вона на вже давно і фізично, і морально застарілому обладнанні, яке, до того ж, постійно ламається? Проблему медичні працівники піднімали не один раз. Але кошти на придбання нового обладнання вартістю біля мільйона гривень у місцевому бюджеті не відшукати. Здавалось, замкнутого кола не розірвати. Мабуть, і не розірвалось би воно у найближчі роки, якби напередодні професійного свята працівників медичної галузі до лікарні не навідався депутат Житомирської обласної ради Володимир Пехов. Метою візиту було не тільки привітати медпрацівників зі святом, а й почути їхню думку про те, які проблеми сьогодні потрібно вирішити для суттєвого покращення рівня медичної допомоги населенню міста Малина і Малинського району. Розмова вийшла відвертою і діловою. Розуміючи, що мова йде про дуже серйозне питання, Володимир Анатолійович усвідомлював, яку відповідальність бере на себе, обіцяючи, що у лікарні буде новий рентген-комплекс. Але так само він розумів, що проблему потрібно вирішувати негайно.
В День міста Малина, під час святкування, депутат Володимир Пехов довів, що довіра жителів Малинини для нього стоїть найвище. Урочисто, на очах тисяч учасників свята, Володимир Анатолійович передав міському голові Сергію Стельмаху символічний ключ від нового рентген-комплексу.

І вже 28 вересня відбулося урочисте відкриття рентген-кабінету. А передував урочистостям цілком робочий захід – нарада, яку провів Володимир Пехов. Головним питанням наради стало обговорення проблем медичної галузі району. Головний лікар міськрайонного ТМО, Швидун Валентина Нечипірівна розповіла, що у районі спостерігається зростання онкозахворювань, захворювань на туберкульоз. Вирішення потребують питання покращення забезпечення лікувальних закладів транспортом, оновлення обладнання для лабораторних досліджень, покращення матеріальної бази полового відділення. Вона щиро подякувала Володимиру Пехова за допомогу у придбанні нового сучасного обладнання для рентген-кабінету і висловила впевненість у тому, що воно допоможе боротися з багатьма тяжкими недугами шляхом їх ранньої і якісної діагностики.

„Якщо цей рентген-апарат допоможе врятувати життя хоча б одній людині, я буду вважати, що виконав свою місію”, - поділися з журналістами Володимир Анатолійович. – І надалі питання щодо покращення медичного обслуговування жителів району я триматиму на особливому контролі”.
Автор статті: Н.Коваленко

Погода, Новости, загрузка...