Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 20:11
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

29 декабря 2011, 08:26

Володимир Пехов: «Разом ми суттєво поліпшимо медичне обслуговування людей!»

Медичне обслуговування населення переживає не кращі часи. «Фонд Володимира Пехова «Рідний дім» уже давно взяв під свій патронат медичні заклади і сьогодні не просто надає разову допомогу, а поступово реалізовує програму підтримки медичних закладів та поліпшення медичного обслуговування населення.
Минулого тижня представники фонду «Рідний дім» побували в багатьох районах Житомирської області, в яких усі сільські медики – лікарі, акушерки, фельдшери – отримали необхідний набір медичних засобів, тонометри та стетоскопи. Завдяки Володимиру Пехову подарунки отримали 209 закладів первинної медико-санітарної допомоги – фельдшерські та фельдшерсько-акушерські пункти, амбулаторії загальної практики сімейної медицини. Крім того, тонометри, стетоскопи та медико-санітарні засоби отримали й районні лікарні.

«Підтримка сільських медичних працівників давно стала одним із найважливіших напрямків фонду «Рідний дім», – розповів депутат Житомирської обласної ради Володимир Пехов. – Адже медичне обслуговування та підтримка здорового способу життя – це одне із найважливіших завдань на шляху до збереження здоров’я населення. «Рідний дім» уже зробив перші кроки у реалізації своєї програми поліпшення медичного обслуговування людей – попереду інші. Якщо мою ініціативу підтримають інші – представники бізнесу, влади, громадських та благодійних організацій, разом ми суттєво підвищимо рівень медичного обслуговування людей!».

У січні «Фонд Володимира Пехова «Рідний дім» планує проведення круглого столу, а в лютому-березні – науково-практичну конференцію з питань діагностики та лікування серцево-судинних захворювань. Про це представники фонду оголосили усіх запрошених на зустрічі районних медиків.

Крім того, в планах фонду на наступний рік – реалізація спільної програми запровадження телекомунікаційного зв’язку між закладами охорони здоров’я. На базі Малинського міськрайонного територіального медичного об’єднання буде створено базу онлайн-консультування медичних працівників у районах. Це суттєво позбавить проблем у діагностуванні та лікуванні складних захворювань, адже при онлайн-консультуванні лікарі зможуть не просто спілкуватися віч-на-віч за допомогою технічних засобів, а показати при необхідності результати аналізів чи діагностики… Наразі планується почати з найбільших медичних закладів і поступово охопити усю мережу закладів охорони здоров’я до рівня амбулаторій загальної практики.

«Я зроблю усе від мене залежне, аби населення Житомирщини отримувало належне медичне обслуговування, а наші невтомні працівники на ниві медицини – лікарі, фельдшери, акушерки – суттєву допомогу у своїй нелегкій щоденній роботі», – зауважив Володимир Пехов.
Автор статті: Антон Бойчук

За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...