Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 12:03
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

6 марта 2012, 17:41

Житомир: Тягнибок бачить у майбутній Раді націоналістичну фракцію

Всеукраїнське об'єднання "Свобода", на думку його лідера Олега Тягнибока, має реальні шанси за результатами виборів пройти до Верховної Ради та утворити потужну фракцію.
Про це О.Тягнибок заявив у Житомирі, відповідаючи на запитання кореспондента УКРІНФОРМу.

"Ми маємо сьогодні реальні шанси не тільки утворити через півроку фракцію в парламенті, але й задекларувати існування націоналістичної фракції у Верховній Раді", - зазначив він.

Політик упевнений, що "свободівці" увійдуть у більшість, об'єднавшись з іншими політичними силами. "Нам Верховна Рада цікава, як майбутня більшість, а тоді можна впливати на прийняття рішень і на кадрову політику", - сказав він.

О.Тягнибок заявив, що кожна політсила, яка висуне своїх кандидатів на вибори, має взяти на себе "максимальну політичну відповідальність за відсутність майбутніх зрадників і "тушок". "Сьогодні "Свобода" може говорити про це, правдиво дивлячись кожному у вічі, оскільки із 2,5 тисяч депутатів, яких ми маємо в місцевих органах влади, немає жодної "тушки" і зрадника", - наголосив політик.
Автор статті: Наталія Міжигурська

За матеріалами: Укрінформ
Погода, Новости, загрузка...