Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Вівторок, 23 квітня 12:48
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

17 августа 2012, 10:45

Як житомиряни намагалися «заробити»... на міліціонерах. Відео

Три тисячі доларів за п’ять кілограмів ртуті забажали двоє жителів Романова. Чоловіки тривалий час шукалои покупців на сильнодіючу отруйну речовину. Та грошовитими клієнтами виявилися правоохоронці.

Зустріч продавця з клієнтом було призначено у безлюдному місці на околиці Романова, адже правоохоронці знали, якщо небезпечна речовина потрапить у повітря не минути біди.

Руслан Потапенко - старший оперуповноважений управління карного розшуку УМВС в Житомирській області (налагодивши контакт з особою, яка продавала цю небезпечну речовину і усвідомлюючи те, що вказана речовина є особливо небезпечною і відноситься до 1 класу небезпеки. І навіть 10 грам цієї ртуті розлити в людному місці може спричинити тяжкі наслідки. Було прийнято рішення здійснити оперативну закупівлю в безлюдному місці і забезпечити це місце постійною охороною.даби не допустити туди сторонніх осіб.)

Після передачі грошей та ртуті, яка зберігалась у герметично запаяній металевій колбі, правоохоронці затримали продавця. Ним виявився 53-річний, раніше судимий житель Романівського району. Затриманий (стоїть 1 грам 1 доллар. 5кг – 5тисяч доларів. Це отрута. Це той же самий уран. Ну як планував ці гроші потратити.і ремонт зробити і себе привести в порядок, як я вже вам сказав. Та це ж не такі сильно й великі гроші. Канєшно собі я б їх в карман не поклав би. Я поділив бися з тею людиною, яка мені помогла покупця найти)

Нині міліціонери перевіряють цю речовину в лабораторії і намагаються з’ясувати, яким чином вона потрапила до рук затриманих. Також вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч. 1 ст. 321 Кримінального кодексу України, яка передбачає позбавлення волі від трьох до п’яти років.

За матеріалами: ТРК Житомир
Погода, Новости, загрузка...