Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 10:26
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

15 ноября 2012, 11:10

У Радомишльській школі-інтернаті міліцейські шефи привітали своїх підопічних іменинників листопада

Чергова зустріч міліційних шефів з маленькими підопічними виявилася насиченою приємними враженнями, гарним настроєм та душевним теплом. Діти залишилися задоволеними неабиякою увагою своїх шефів, а самі правоохоронці повернулися до своїх справ, сповнені почуття добра та зберігаючи у власних душах подаровані їм часточки дитячих сердець.

Як завжди, привітно, радісно, по-сімейному тепло та зі щирими усмішками зустрічали вихованці Радомишльської школи-інтернату своїх шефів-міліціонерів, які прибули до них 9 листопада, аби привітати маленьких підопічних, що народилися у поточному місяці. Жвавими оплесками в затишній актовій залі вітали діти представників Управління інформаційно-аналітичного забезпечення МВС України на чолі з першим заступником керівника цього управління Людмилою Петрачук, а також представників УМВС України в Житомирській області.

Для гостей учні школи-інтернату приготували пісенні подарунки, які виконували самостійно, а також читали віршовані рядки. Оскільки чергова зустріч була присвячена Дню іменинників листопада, вихованці закладу підготували винуватцям свята справжню казкову виставу, головними героями якої стали мультиплікаційні персонажі як-от Карлсон, Чебурашка та Крокодил Гена.

Гості разом з маленькими глядачами із задоволенням щиро плескали в долоні, вітаючи дитячі аматорські таланти. Проте головний сюрприз був попереду, адже дітлахи з нетерпінням очікували на святковий торт для іменинників, оздоблений свічками-цифрами, що вказували на символічний загальний вік усіх винуватців сьогоднішнього свята – 85 років!

У свою чергу, міліційні шефи-гості привезли для дітлахів свою святкову концертну програму у виконанні артистів Центру культури МВС України, серед яких була й лауреат міжнародних вокальних конкурсів Надія Старцева. Окрім пісень і танцювальних номерів, артисти Центру подарували вихованцям Радомишльського інтернатного закладу різноманітні ігрові конкурси, нагородою за перемогу в яких діти отримували різноманітні подарунки.
Але ж шефи ніколи не приїжджають до своїх вихованців з пустими руками. От і цього разу всі діти отримали солодощі та фрукти. А для задоволення щоденних потреб Радомишльській школі-інтернату було вручено побутову техніку: телевізори, супутникові антени та інше.
У свою чергу, діти віддячили шефам оригінальними подарунками- виробами, виготовленими власноруч
Автор статті: Ольга Номерчук

За матеріалами: http://expreszt.com.ua
Погода, Новости, загрузка...