Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 18 квітня 07:25
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

28 января 2013, 12:10

Ми повинні разом розбудовувати наш край

Ідея створення журналістського клубу існувала в журналістських колах досить давно. Зокрема, про такий клуб неодноразово говорилось під час зустрічей в Спілці журналістів.
Ми повинні разом розбудовувати наш край
Але мабуть, трішки не вистачало терпіння, коштів чи організаторських здібностей, а перед усім часу, бо кожен з нас має свою роботу, своє видання.

І от перед Новим роком ми зустрілись з головою обласної організації НСЖУ Миколою Федоровичем Роєм і обговорили цю ідею. Ми вкотре усвідомили необхідність створення такого журналістського клубу. Таким чином обласна організація Національної спілки журналістів і Обласна громадська організація «Молодь – ініціатор реформ» стали співорганізаторами Журналістського клубу Житомира.

Як мовиться, від розмов – до діла. Я зателефонував моєму доброму другу Артуру Ткаченку, який нас люб’язно запросив провести засідання клубу в його Паб & лаунж - барі "ФРЕГАТ".

Перше засідання журналістського клубу пройшло просто чудово: для неформального спілкування зібрались провідні журналісти нашого краю разом з популярними артистами. Особливого настрою зустрічі додали ведучі – засновниця і перший директор першої в нашому краї ФМ-радіостанції «Житомирська хвиля» Інна Власенко та популярний теле- і радіоведучий, кореспондент «КРОК Радіо» Віктор Мельниченко.

На друге засідання ми вирішили запросити мерів Житомира, і нам це вдалося. Участь в роботі журналістського клубу взяли Володимир Дебой, Віра Шелудченко, Георгій Буравков. Планувався приїзд першого мера Житомира Віталія Мельничука, та, на жаль, в останній момент поважні обставини завадили Віталію Григоровичу зустрітись з журналістами. Але перший очільник нашого міста люб’язно погодився співпрацювати з журналістським клубом в подальшому. На засідання клубу також прибув мер Коростеня Володимир Москаленко та народні депутати України Рустам Раупов і Василь Самойленко.

Друге засідання клубу журналістів Житомира стало значною подією в житті нашого краю. Наступне засідання обіцяє бути ще яскравішим. Ми вже запланували декілька особливих сюрпризів. Ми підняли високу планку, яку тепер повинні тримати. Кожне наступне засідання буде особливим, не схожим ні на що, створене досі.

Журналісти, представники влади, ділових кіл, громадські діячі повинні об’єднуватись для вирішення актуальних питань в житті нашого краю. Ми працюємо в різних виданнях, на різних посадах, але усіх нас єднає Житомирщина.
Автор статті: Сергій Форест

За матеріалами: http://expreszt.com.ua
Погода, Новости, загрузка...