Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Вівторок, 16 квітня 18:57
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

22 июня 2013, 08:17

Відома житомирянка Тетяна Пашкевич: Про тих людей, які поруч

Згадайте стару фразу «скажи, хто твій друг і я скажу, хто ти». Кажуть, щоб краще себе зрозуміти, треба уважно подивитися на тих, хто в оточенні. Ніколи не стануть близькими чесна людина і підступна, працьовита і ледача, зла і добра, т.д.
Відома житомирянка Тетяна Пашкевич: Про тих людей, які поруч
Зближуються близькі по духу, за своїми поглядами на життя, за спільними інтересами та захопленнями, ті, хто уміє віддавати, не чекаючи і не вимагаючи нічого натомість.
Одних ми впускаємо у наше життя, інші відсіюються. В комусь ми розчаровуємося, а хтось - невід’ємна частина. Потрібні нам люди завжди будуть поруч.

Ми - одне ціле

У кожного з нас завжди знайдеться та людина, яку хочеться любити. Любити, незважаючи ні на що: всупереч обставинам. Коли розум каже «ні», а серце «так».
Я маю такого єдиного та незамінного, з ним я справжня. Ми - одне ціле. І стрілка годинника зупиниться, якщо ця людина не буде поруч. І сонце сховається у той день, коли з нею трапляться негаразди… І нехай мої почуття до нього перетворяться на той самий вітер, що гасить маленький вогонь, а великому полум’ю - допомагає розгорітися ще дужче…
Такі люди зустрічаються раз на все життя. Їх, зазвичай, ніколи не шукаєш, але завжди знаходиш. Іноді вони можуть роками проходити повз тебе, і ти не здогадуватимешся про їхнє існування. А потім випадково, не очікувано, навіть всупереч чомусь ви стаєте нерозлучними.
Далі у вас з’являються спільні спогади, і ти вже більше не можеш без цієї людини. Хочеться такими спогадами встелити усе життя, заповнити пам’ять. І попросити додаткову. Для себе ти знаєш, що з цією людиною кожен день стає ціннішим, яскравішим. І це тебе надихає та змінює на краще. Це нас об'єднує.

Я не забуду ніколи

Якби мене зараз спитали, що найбільше хочу, я б відповіла: «Поверніть тих, кого забрали небеса». Саме цих людей в моєму оточенні не вистачає... Теплих слів, порад, настанов, обіймів. Мої незамінні ні ким, і час не такий вже лікар. Я вдячна їм за подароване мені життя, за виховання. Я ще не раз переглядатиму фото, проводжатиму поглядом, подумки шепочучи: «Я не забуду ніколи». Цініть тих, хто поруч…


Усе взаємопов'язано

Взагалі все, що навкруги нас, є відображенням наших уявлень про те, чого ми заслуговуємо. Це ж можна сказати і про людей найближчого оточення. Своєю поведінкою ми притягуємо відповідний тип людей, що зміцнюють нашу впевненість у власній значущості або, навпаки, у власній неспроможності. Тому загальна атмосфера навколо повинна бути емоційно чистою, доброю, комфортною. Наше оточення залежить від нас самих. А ще недарма кажуть: хочеш порозумнішати – грай з більш розумним суперником.
Автор статті: Тетяна Пашкевич

За матеріалами: http://expreszt.com.ua/
Погода, Новости, загрузка...