Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 16:51
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

29 августа 2013, 23:38

«Культурна версія» від Геннадія Зубка: Житомир розважатиме палкий прихильник «шляхетної Герман» та «великого реформатора Азарова»

У Житомирі 30-31 серпня пройде Культурна версія Дня міста, яку організовує народний депутат Верховної ради України, відомий місцевий опозиціонер Геннадій Зубко.

Житомирянам пропонується досить різноманітна та цікава програма, в тому числі з виступами відомих виконавців таких, як Illaria, народний артист України Володимир Гришко.

Володимир Гришко запам'ятався житомирянам тим що в 2009 р., будучи радником кандидата в президенти Віктора Януковича, приїжджав у Житомир та активно агітував за кандидата у Президенти Віктора Януковича.



Цитата:
Володимир Гришко - «УКРАЇНСЬКОЮ КУЛЬТУРОЮ ОПІКУВАТИМУТЬСЯ ШЛЯХЕТНА АННА ГЕРМАН І ВЕЛИКИЙ РЕФОРМАТОР АЗАРОВ»

- Хто ж ті люди в команді Януковича, якщо він стане Президентом, котрі опікуватимуться культурними питаннями?
Володимир Гришко: «Там багато таких людей. Перш за все, це шляхетна жінка Ганна Герман, яка дуже ерудована, розуміється в естраді, опері й класиці. Їй не байдуже майбутнє культури України. А також великий реформатор, людина правди, людина-професіонал – це пан Микола Азаров. Йому теж не байдужа українська культура, архітектурні пам’ятки нашої держави та інші нетлінні цінності. Ці люди розуміються на дуже важливих речах. Завжди задаюся питанням, який ефект дають кандидатові концерти артистів, як це впливає на електорат? Безумовно, це впливає. Наприклад, я не тільки виконавець, а й агітатор. Я – палкий агітатор. Я розтлумачую людям, чому так, а не інакше». (УНІАН, 04.02.2010)

«Культурна версія» від Геннадія Зубка: Житомир розважатиме палкий прихильник «шляхетної Герман» та «великого реформатора Азарова»
За матеріалами: Рупор Житомира
Погода, Новости, загрузка...