Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 11:24
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

27 июня 2015, 11:25

Ярослав Лагута: «Влада і медицина Житомирщини в одній команді»

26 червня, відбулася колегія департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації, яку провів директор департаменту Олександр Торбас. У колегії взяли участь заступник голови облдержадміністрації Ярослав Лагута, представники громадських організацій, медичні працівники.

Ярослав Лагута: «Влада і медицина Житомирщини в одній команді»
В рамках колегії були обговорені професійні здобутки і перспективи, які очікуються в майбутньому з реформування та удосконаленню галузі медицини Житомирщини. Нещодавно відвідав область Міністр охорони здоров’я України Олександр Квіташвілі , який відзначив високі результати розвитку охорони здоров’я в області, високий рівень впровадження Програми реабілітації військових, які брали участь в антитерористичній операції. Відповідними документами керівництва держави визнано Житомирську область однією із кращих та такою, яка є зразком для інших регіонів.

Олександр Торбас відзначив, що галузь працює стабільно, з гарними показниками - 100 відсотків пацієнтів забезпечено інсуліном, а їх 5000, забезпечено біля 200 чоловік гемодіалізом тощо.

«Всі завдання, які покладались на галузь медицини – практично виконані»,- зазначив директор департаменту охорони здоров’я.

Виступаючи перед колективом медичних працівників, Ярослав Лагута зазначив, що є питання, які потребують контролю, але стан справ на рівні області непоганий, з новими викликами, які пов’язані з сьогоденням, галузь медицини справилась.

Заступник голови облдержадміністрації сказав: «Вивчення досвіду Житомирської області з наданням допомоги учасникам АТО буде поширюватись в інші регіони країни, ми йдемо в авангарді – а це заслуга кожного із вас, і приємно, що є чим поділитися і для держави. Переконаний, що медична галузь в Житомирській області буде розвиватись, буде процвітати. І те, що в столиці вважається прогресивним майбутнім - у нас на рівні області це вже працює, як гарне сьогодення. Влада, використовуючи наявні ресурси і надалі допомагатиме розвиватись галузі в області. Переконаний, що кожен із нас своєю діяльністю щоденно наближає день перемоги».

В урочистій частині посадовець вручив кращим працівникам медицини за професійну майстерність, високі досягнення у роботі в галузі охорони здоров’я дипломи лауреата обласної премії ім.. О. Ф. Гербачевського, грамоти ОДА, обласної ради.
За матеріалами: http://expreszt.com.ua/
Погода, Новости, загрузка...