Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 18:49
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

4 ноября 2016, 12:51

Екс-мер Житомира: До держбюджету-2017 закладено вдвічі менше коштів на субсидії, ніж потрібно

Уряду необхідно у 2017 році близько 100 млрд. грн. на субсидії, а до проекту бюджету закладено лише 51 млрд. Про це заявив голова Житомирської обласної організації політичної партії «Наш край» Володимир Дебой. Кабміну слід внести необхідні уточнення.
Екс-мер Житомира: До держбюджету-2017 закладено вдвічі менше коштів на субсидії, ніж потрібно
«Наразі у проекті держбюджету-2017 сума на компенсації субсидій зросла лише на 7,8% (до 51 млрд. грн.). Прем’єр-міністр Гройсман говорить про те, що цього року на субсидії претендуватимуть близько 9 мільйонів українських сімей. При цьому середній розмір субсидії складає близько 2000 грн. Тобто фактично уряду необхідно більше 100 млрд. грн. на субсидії. А це вдвічі менше суми, закладеної в бюджет на наступний рік», – зауважив Володимир Дебой.

Лідер "краян" Житомирщини нагадав, що минулого тижня уряд затвердив умови надання розстрочки на комунальні платежі для сімей, які не отримують субсидії. Споживачі зможуть оплачувати 50% вартості послуг, а інша частина повинна бути погашена до початку наступного опалювального сезону.

«Запровадження розстрочки – це спроба Кабміну штучно скоротити кількість отримувачів субсидії. Можливість реструктуризації боргів у населення передбачена чинним законодавством. Ухвалення ж урядом рішення про розстрочку одночасно з розглядом проекту бюджету у парламенті наводить на думку про підготовку до масового скорочення отримувачів субсидій. Цього не можна допустити у жодному разі», – підсумував Володимир Дебой.
Погода, Новости, загрузка...