Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Вівторок, 16 квітня 17:08
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

21 октября 2011, 09:36

Володимир Пехов: Бізнес має бути соціально відповідальним!

Володимир Анатолійович не з чуток знає, як досягти успіху у будь-якій справі, адже с
Володимир Пехов: Бізнес має бути соціально відповідальним!
«Бізнес має бути соціально відповідальним, особливо той, який працює в аграрному секторі», – переконаний депутат Житомирської обласної ради Володимир Пехов

Він вважає, що підприємці мають насамперед «інвестувати» в людей, сприяючи розвитку добробуту, матеріальної та освітньо-культурної сфери місцевості, в якій зосереджений їхній бізнес.

Володимир Анатолійович не з чуток знає, як досягти успіху у будь-якій справі, адже сьогодні він – голова наглядової ради п’яти успішних і процвітаючих підприємств України. Одне з них – «Агростем» – у квітні 2011 року орендувало понад 5 тис. гектарів землі у Черняхівському районі, заключивши договори із мешканцями. Сьогодні тут вирощують соняшник, гречку і злакові культури, використовуючи при цьому новітню сільськогосподарську техніку. Тільки у Черняхівському районі «Агростем» створив 42 робочі місця і поповнює місцевий бюджет за рахунок податків на землю і заробітної плати.

Землі, які зараз орендує підприємство «Агростем», багато років не оброблялися – тут були чагарники й запустіння… Незважаючи на те, що залучити інвесторів у Черняхівський район не просто, Володимир Пехов упевнений: його співпраця із жителями цієї місцевості тільки почалася і Черняхівський район має великі перспективи для розвитку сільського господарства і промисловості, а його населення – для добробуту і процвітання.

На думку депутата, будь-який аграрний бізнес повинен не лише створювати нові робочі місця, давати прибутки і поповнювати державний бюджет, а й стимулювати розвиток місцевості, в якій зосереджений. Така практика вже стала популярною в Європейському Союзі, коли підприємці почали інвестувати в розвиток регіонів та їх населення. Як соціально відповідальний інвестор Володимир Пехов бере активну участь у житті населення Черняхівського району, надаючи суттєву допомогу школам, дитячим садочкам, церквам, громадським закладам та окремим громадянам…

Зокрема, у п’ятницю 14 жовтня Володимир Анатолійович приєднався до жителів села Троковичі під час святкування великого християнського свята – Покрови Пресвятої Богородиці. Депутат відвідав святкову літургію у Свято-Троїцькій церкві, після якої привітав прихожан зі святом, а також пожертвував на ремонт храму 10 тисяч гривень.

Про те, що пам’ятка архітектури Свято-Троїцька церква у с. Троковичі потребує нагального ремонту, почали бити на сполох ще минулого року, коли під час негоди зруйнувався один із куполів храму. Утім, ремонт куполів недешевий, тому святиня і досі потребує допомоги. Володимир Пехов вже давно опікується храмом і бере участь у його відновленні. Нещодавно він пожертвував на ремонт 12 тис. гривень, але й у день великого християнського свята не обійшов святиню своєю увагою. До того ж у настоятеля і прихожан Свято-Троїцької церкви 14 жовтня було подвійне свято – саме на Покрову 220 років тому освятили і заклали хреста на місці майбутнього храму.
«Я хочу у цей світлий день привітати всіх зі святом. Нехай Богородиця покриє вас усіх своїм Чесним Омофором, над головою завжди буде мирне небо, під ногами – плодюча процвітаюча земля, в душі – радість і любов, а в домі – благополуччя, злагода і щастя», – звернувся Володимир Пехов до присутніх.

Після святкової літургії Володимир Анатолійович відвідав Троковицький природничо-екологічний ліцей, де відбувся концерт на честь Покрови. Як відомо, Богородиця була заступницею козацького війська, тому це свято має й іншу назву – Козацька Покрова і відзначається ще й як день українського козацтва. Тому цього дня у Троковичах відбулися і вшанування пам’яті козаків – посвячення у козачата школярів, покладання квітів на могилу козаків, концерт та справжні козацькі гуляння.

Досі місцева школа також не була обділена увагою з боку депутата Житомирської обласної ради Володимира Пехова. За його підтримки організовувалися цікаві й пізнавальні екскурсії для учнів у Київ, Кип’ящево, Житомир.
У день Покрови Володимир Анатолійович привітав присутніх педагогів, учнів і батьків зі святом і подарував школярам спортивний інвентар.

«Діти – це наше майбутнє, і ми повинні дбати про їхнє здоров’я, благополуччя та розумово-інтелектуальний розвиток. Адже наша нація повинна бути здоровою, успішною і процвітаючою», – зауважив під час святкової промови депутат. А в цей час школярі вже роздивлялися новенькі м’ячі для спортзалу – такий потрібний для дітлахів інвентар.
Погода, Новости, загрузка...