Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 18:17
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

21 ноября 2011, 09:39

Юрій Мойсеєв: За моїм наполяганням було на три місяці відстрочено підняття вартості проїзду у міських маршрутних таксі

Крім того, відремонтована зупинка «Взуттєва фабрика» та встановлено «лежачого поліцейського» по вул. Г.Пожежних навпроти

Юрій Мойсеєв: За моїм наполяганням було на три місяці відстрочено підняття вартості проїзду у міських маршрутних таксі
У середу на виборчому окрузі – район Мальованка міста Житомира, прозвітував за рік діяльності депутат Житомирської міської ради від «Фронту Змін» Юрій Мойсеєв.

В ході звіту депутат повідомив, що за перший рік каденції за зверненнями людей на окрузі відновлене асфальтове покриття вулиць Героїв Пожежних, Островського, Каховська, Піонерська, Якіра (Подольський міст). Відсипано щебенем та відсівом вулиці Західна, Чкалова, провулки 3-й Західний, 1-й, 4-й, 5-й та 6-й Вишневі, 5-й та 6-й Західний. Також, зроблено освітлення у ІІ провулку Чкалова та на вулиці Євеліни Ганської; встановлені пішохідні світлофори на двох перехрестях - Якіра та Піонерська; Г.Пожежних та Островського. Намальовані пішохідні зебри на перехрестях Якіра та Піонерська, Г.Пожежних та Островського, Г.Пожежних та Кармалюка, Г.Пожежних та Каховська; Г.Пожежних навпроти взуттєвої фабрики, вул. Якіра навпроти музикальної школи.

Крім того, відремонтована зупинка «Взуттєва фабрика» та встановлено «лежачого поліцейського» по вул. Г.Пожежних навпроти взуттєвої фабрики. Також, встановлено дві лавочки на зупинках Якіра та Г. Пожежних, Якіра та Піонерська. Щонеділі за підтримки Юрія Мойсеєва курсує автобус до Кафедрального Собору.

«За моїм наполяганням було на три місяці відстрочено підняття вартості проїзду у міських маршрутних таксі поки не буде врегульовано, щоб вартість та якість проїзду задовольняла і перевізників, і пасажирів. На кінцевих зупинках встановлено розклад руху маршрутних таксі. Розроблено пакет пропозицій щодо облаштування зупинок та будівництва туалетів на кінцевих зупинках транспорту», - розповів житомирянам депутат.

Системно отримує підтримку від Юрія Мойсеєва школа №1, де і відбувалась зустріч депутата з житомирянами.

Школі Юрій Мойсеєв допомагає з організацією дозвілля дітей; організовує спільні прибирання та благоустрій прилеглої території і допомагає з навчальним приладдям - подарував гвинтівку для проведення занять з цивільного захисту.

За ініціативи Юрія Мойсеєва школі було виділено 5 тисяч гривень для заміни вікон та 100 тисяч гривень на заміну котлів опалювання. Крім того, виділено 3 тисячі гривень на ремонт НВК №11 та кошти в сумі 6 тисяч гривень на встановлення освітлення по вулиці Піонерській. Передбачено необхідні кошти на облаштування сміттєвих контейнерів в дворі будинків по вул. Г.Пожежних 125в.

У 2012 році депутат продовжить контролювати ремонт дорожнього покриття вулиць та провулків Мальованки, ремонт прибудинкових територій та освітлення вулиць. Ряд вулиць щодо потреби ремонту дорожнього покриття та виділення коштів вже проходять погодження комісії міськради.

«На окрузі працює громадська приймальня, до якої з початку каденції звернулось 96 громадян. Практично всі звернення вирішено, або надано допомогу чи необхідні консультації. Свої звернення та пропозиції, окрім зустрічей на окрузі, можна подавати і в приймальні. Це буде моїм завданням на наступні півроку діяльності», - підсумував результати своєї депутатської роботи Юрій Мойсеєв.
За матеріалами: Дзеркало Полісся
Погода, Новости, загрузка...