Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 12:43
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

23 ноября 2011, 09:18

Рустам Раупов: Для нас Свобода – це Європа, цінності і демократичні стандарти ЄС

Наш лідер Віталій Кличко на відміну від українських політиків є головним провідником України в світі, він багато років працює для формування позитивного іміджу держави
Рустам Раупов: Для нас Свобода – це Європа, цінності і демократичні стандарти ЄС
22 листопада 2011 року в м. Житомир була проведена Всеукраїнська акція «Свобода – це Європа» до Дня Свободи, яку організувала партія «УДАР Віталія Кличка».

На перехресті вулиць Київської та Московської зібрались представники та члени Житомирської обласної організації ПП «УДАР Віталія Кличка» під керівництвом Голови Житомирської обласної організації партії, членом Політичної ради партії Рустамом Рауповим.

На місці відкриття акції, були встановлені намети з прапорами ПП «УДАР», України та Євросоюзу. Активісти партії роздавали листівки та стрічки усім хто бажав приєднатися до святкування Дня Свободи.

На своєму виступі Голова обласної організації Рустам Раупов заявив, що партія «УДАР Віталія Кличка» буде відстоювати права і свободи, які наближають Україну до ЄС:

«Наш лідер Віталій Кличко на відміну від українських політиків є головним провідником України в світі, він багато років працює для формування позитивного іміджу держави. Сьогодні він спілкується зі світовими лідерами, аби донести їм позицію щодо ситуації в країні, закликати їх підтримати Україну та тримати ситуацію в нашій країні у полі зору. Ми вважаємо, що світ не повинен відвертатися від нас, закликаємо європейців підтримати наш поступ до Європейського Союзу, але при цьому наголошуємо, що українська влада має повернутися в демократичне поле, припинити переслідування опозиції. Сьогодні ключове завдання – зупинити повернення до тоталітарного режиму в Україні. Для нас Свобода – це Європа, цінності і демократичні стандарти ЄС».

Після виступу Голови всі присутні мали змогу поспілкуватися з Ударовцями, задаючи різного роду запитання. А також, підтримуючи традицію, пов‘язувати один одному стрічки із символікою України та ЄС.

Нагадаємо, що протягом останніх місяців Віталій Кличко та представники партії «УДАР» побували у США, в Німеччині. Віталій мав зустріч з Ангелою Меркель, з високими представниками влади у Америці. Цього тижня він матиме зустрічі у Брюсселі з керівництвом Європейської Комісії, євродепутатами та представниками Європейського Парламенту.
За матеріалами: Рупор Житомира
Погода, Новости, загрузка...