Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Вівторок, 19 березня 11:11
Анонси
В епіцентрі
У Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна Вовк
У Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна Вовк
У Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’яЖитомирські рятувальники зустріли черговий евакуаційний потяг з Донеччини

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

21 декабря 2020, 18:00

Сергій Сухомлин: маємо допомогти бізнесу легше перенести січневі карантинні обмеження

Локдаун, який Кабмін планує запровадити в Україні з 8 до 24 січня, аби сповільнити темпи поширення коронавірусу, буде відчутним для малого й середнього бізнесу та ФОПів. Житомирські підприємці вкрай стурбовані, що через січневі обмеження можуть не тільки втратити свої доходи, а й понести значні збитки.
Сергій Сухомлин: маємо допомогти бізнесу легше перенести січневі карантинні обмеження
Про вплив січневого локдауну на діяльність суб’єктів господарювання йшлося сьогодні, 21 грудня, під час зустрічі підприємців, керівників ринків та торговельних центрів Житомира з міським головою.

До понеділка сторони мають розробити свої пропозиції, які будуть обговорені та враховані при прийнятті подальших рішень.

«До понеділка мають визначити, який ринок яку знижку дає підприємцям. Це стосується і торговельних центрів... Зрозуміло, що платежі, які є обов’язковими: охорона, електроенергія та інші. Решта ж платежів мають бути мінімізовані… Вдячний підприємцям і власникам ринків та торговельних центрів за розуміння», - каже Сергій Сухомлин.

Місто, в свою чергу, перегляне свої можливості в межах чинного законодавства, аби суб’єкти господарювання набагато легше могли перенести січневі карантинні обмеження.
Погода, Новости, загрузка...