Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 22:22
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

30 января 2012, 17:59

Наталія Королевська: Ми зробимо все можливе, щоб премія миру 2012 року була присуджена Юлії Тимошенко

Норвезький нобелівський комітет отримав заявку на включення Юлії Тимошенко до списку номінантів на присудження премії миру. Про це повідомила журналістам Наталія Королевська, лідер УСДП, народний депутат України (фракція «БЮТ-Батьківщина»)
Наталія Королевська: Ми зробимо все можливе, щоб премія миру 2012 року була присуджена Юлії Тимошенко
За словами лідера УСДП, факт отримання заявки від неї у телефонній розмові підтвердив один зі співробітників секретаріату Нобелівського комітету з присудження премії миру. Згідно з процедурою, лист з офіційним підтвердженням буде надіслано у березні.

Разом з тим, Наталія Королевська оголосила про початок громадської кампанії на підтримку присудження Юлії Тимошенко Нобелівської премії миру в Україні та на міжнародному рівні.

«Громадська кампанія на підтримку висування Юлії Тимошенко на Нобелівську премію миру буде тривати аж до моменту офіційного оголошення лауреатів премії. Ми зробимо все можливе, щоб премія миру2012 року була присуджена лідеруукраїнської опозиції Юлії Тимошенко», – сказала народний депутат.

Нагадаємо, в грудні 2011 року лідер УСДП Наталія Королевська надіслала заявку до Нобелівського комітету на присудження Юлії Тимошенко Нобелівської премії миру «За безкомпромісну боротьбу за економічні та політичні свободи». Також заявки на висунення Юлії Тимошенко на Нобелівську премію миру спрямували до Нобелівського комітету народні депутати Євген Суслов та Олексій Логвиненко.

Крім того, Наталія Королевська звернулася до політиків зі світовим ім'ям, громадським діячам, правозахисникам – лауреатам Нобелівської премії миру різних років – з пропозицією від їхнього імені висунути Юлію Тимошенко на Нобелівську премію миру. Зокрема, вона надіслала листи Бараку Обамі, Шимону Пересу, Леху Валенсі, Нельсону Манделі, Далай Ламі та багатьом іншим.

Громадська акція на Facebook на підтримку висування Юлії Тимошенко на Нобелівську премію миру зібрала безліч прихильників цієї ініціативи та продемонструвала, що саме з Юлією Тимошенко більшість громадян нашої країни продовжують пов'язувати надії на європейські демократичні перетворення в Україні.

Крайній термін прийому Нобелівським комітетом заявок на висунення кандидатур лауреатів Нобелівської премії миру завершуються 1 лютого.
За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...