Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 14:33
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

22 февраля 2012, 21:07

Володимир Литвин сьогодні на Житомирщині: Україні потрібен День захисника Вітчизни

Володимир Литвин сьогодні на Житомирщині: Україні потрібен День захисника Вітчизни
Виступаючи у середу на урочистому зібранні з нагоди Дня захисника Вітчизни за участю ветеранів Великої Вітчизняної війни та праці, ветеранів війни в Афганістані та громадськості Баранівського, Ємільчинського, Новоград-Волинського та Червоноармійського районів і міста Новоград-Волинського Житомирської області Голова Верховної Ради України В.Литвин зазначив, що цей день «є свідченням того, що вдячний світ пам´ятає і завжди пам´ятатиме тих, хто своїм здоров´ям і героїзмом його відстояв». «Це і день вшанування, і пам´ять тих, хто підхопив подвиг своїх батьків і з честю виконував свій інтернаціональний обов´язок», - сказав він.

В.Литвин підкреслив, що це свято є виявом нашої любові і поваги до тих, хто забезпечує мирне життя. Він висловив переконання, що люди завжди пам´ятатимуть тих, хто «пройшов найскладніші випробування і показав як потрібно жити і працювати». «Сьогодні ми схиляємо голови перед світлою пам´яттю загиблих у Великій Вітчизняній війні і маємо усвідомити, що у цей термін ми вкладаємо величезну повсякденну роботу людей які витримали це і перемогли», - сказав керівник парламенту. Нині необхідно сказати, «що ми маємо робити аби був мир в країні, наших душах і серцях, щоб ми могли бути впевненими у собі, у власних дітях, у своїй країні, щоб нас поважали», - зазначив він.

В.Литвин запевнив, що влада робитиме усе, аби захисники Вітчизни відчули повагу до них і знали, що вони матимуть високий авторитет у суспільстві.

Голова Верховної Ради України побажав присутнім здоров´я, сил і наснаги, впевненості, що їхня ратна праця і життєвий подвиг не будуть втрачені даремно, що «всі ми пишатимемось тим, що живемо у державі Україна».

В.Литвин вручив відзнаки Верховної Ради України - Грамоти, Почесні Грамоти та цінні подарунки ветеранам війни та праці Житомирської області.
За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...