Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 14:28
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

29 февраля 2012, 09:54

Геннадій Москаль в Житомирі про вирок Луценку: Це помста Партії регіонів

Оголосивши вирок Юрію Луценку, влада загнала себе у глухий кут, тому її необхідно змінити демократичним шляхом на чергових парламентських виборах – про це заявив народний депутат України, заступник голови парламентського комітету по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю, член «Фронту Змін» Геннадій Москаль під час свого візиту до Житомира.
Геннадій Москаль в Житомирі про вирок Луценку: Це помста Партії регіонів
«Від європейської спільноти пролунали різкі заяви щодо вироку Юрію Луценку. Європа, демократичні країни світу розцінюють Юлію Тимошенко та Юрія Луценка як політичних в’язнів, тому що всі перевірки не знайшли жодної копійки вкраденої», - сказав Геннадій Москаль.

За словами народного депутата, міжнародні експерти заявляють, що ще не було випадку, щоб «організована злочинна група» складалася з водія і міністра».
«Вироки політв’язням - це помста Партії регіонів за ту обґрунтовану критику, яка була на їх адресу. Це політичне переслідування, яке має за мету задоволення політичних амбіцій певної групи людей і повністю створює імідж для України, як країни не демократичної, де влада переслідує політичних опонентів», - заявив народний депутат.

На його думку, «президент завів себе в тупик: його нікуди не запрошують і ніхто з візитами не приїжджає до нас. Всі наші сподівання і сподівання Євросоюзу на вступ України до європейської спільноти закінчились провалом. Крім того, погіршились відносини з Росією.

«Сьогодні йде міжнародна ізоляція з боку Росії і Європи. Без вирішення питання з Тимошенко та Луценком ми не зрушимось нікуди. Тому, наші плани такі: спільні дії між опозиційними партіями, спільний кандидат на мажоритарних округах. І звернення до людей: ні одного голосу за Партію регіонів і їх сателітів: комуністів, Блок Литвина і Єдиний центр, які довели країну до такого жахливого економічного і політичного стану, розв’язали в країні внутрішньополітичну та економічну кризу, спровокували конфронтацію зовнішньополітичних відносинах з Росією та Європейським Союзом. Цю владу можна і треба поміняти демократичним шляхом на чергових парламентських виборах», - підсумував Геннадій Москаль

За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...