Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 17:53
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

30 июля 2012, 09:05

Ярослав Долгих: Студенти мають починати працювати ще до того, як закінчили навчальні заклади

Приведення системи підготовки кадрів до потреб регіонального ринку праці та забезпечення працевлаштування випускників та підвищення ефективності активних програм центрів зайнятості - одне і головний завдань, які закладені у соціальних ініціативах Президента України Віктора Януковича.
Ярослав Долгих: Студенти мають починати працювати ще до того, як закінчили навчальні заклади
Саме тому заступник голови обласної державної адміністрації, член Партії регіонів Ярослав Долгих закликає сприяти якісній підготовці кваліфікованих спеціалістів Житомирщини:

«Є випадки і в нашій області, коли навіть на сільгосппідприємства запрошують фахівців із країн Євросоюзу, які працюють за дуже великі зарплати. Невже ми не можемо на відповідну зарплату підготувати тут спеціаліста? Можемо ж, напевно!» На думку Ярослава Дмитровича, на це впливають активізація та роботи практики.

За його словами, студенти, закінчуючи вищі навчальні заклади, повинні мати вже записи у трудових книжках. «Студенти мають починати працювати ще до того, як закінчили навчальні заклади, інакше проблема працевлаштування буде вічною. Адже кожен працедавець хоче взяти на роботу людину, котра має якийсь досвід», – зауважив заступник очільника області.
За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...