Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 11:28
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

12 сентября 2012, 09:43

Ганна Герман на Житомирщині: Сьогодні Президент України Віктор Янукович дає світові уроки справжньої незалежності

Ганна Герман на Житомирщині: Сьогодні Президент України Віктор Янукович дає світові уроки справжньої незалежності
Як повідомляє Рупор Житомира, 11 вересня заступник глави Адміністрації Президента України, Народний депутат України фракції ПАРТІЇ РЕГІОНІВ Ганна Герман, перебуваючи з робочою поїздкою на Житомирщині, відвідала Житомирський Національний Агроекологічний університет, де зустрілась з викладацьким колективом та студентами. У своєму виступі перед аудиторією Ганна Герман підкреслила важливість професії сучасного аграрника для України.

«Саме від майбутніх фахівців-аграріїв залежить шлях інтеграції України», - зазначила Ганна Герман, наголошуючи на важливості політики Президента України Віктора Януковича, яка сприяє розвитку інтеграційних процесів.

«Сьогодні Президент України Віктор Янукович дає світові уроки справжньої незалежності. Віктор Федорович став за двадцять останніх років єдиною державною людиною, котра спромоглась довести усім скептикам, що з нашою країною повинні рахуватись, як з самостійним гравцем на міжнародній арені, і він нікому не дозволить поводитись з нею, як з поганою школяркою, яка не вивчила урок».

За словами Ганни Герман, за роки Президентства Віктора Януковича менторський тон по відношенню до України відійшов в минуле.

Цього ж дня Ганна Герман виступила на урочистому заході з нагоди Дня фармацевтичного працівника, де передала працівникам галузі вітання від Президента України Віктора Януковича.
За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...