Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 04:07
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

17 сентября 2012, 17:03

«Депутат повинен обиратися від громади, а не від території», - Геннадій Зубко на зустрічі з житомирянами

У п’ятницю, 14 вересня, відбулась зустріч лідера Об'єднаної опозиції Житомирщини Геннадія Зубка із житомирянами - мешканцями будинку, що розташований по вулиці Гоголівська, 53
«Депутат повинен обиратися від громади, а не від території», - Геннадій Зубко на зустрічі з житомирянами
В ході зустрічі жителі будинку розповіли про ряд проблем, вирішення яких не зрушується з місця впродовж щонайменше останніх десяти років. Серед них не заасфальтована прибудинкова територія, невпорядкований двір, відсутність дитячого майданчика, а головне - зношеність водогінних та каналізаційних мереж і протікання даху.

«У нас в жахливому стані під'їзди. Не відремонтований дах. Діти мусять обходити цілий квартал, щоб добратись до школи, адже восени та навесні, особливо після дощів, дорога стає непрохідною», - говорить від імені сусідів пані Марина.

Люди неодноразово звертались по допомогу до мерії, проте отримували лише відписки. Найбільш вражаючим, на думку людей, є факт, що депутатом міської ради на їх округу є начальник управління житлово-комунального господарства міськради Світлана Півоварова, яка жодного разу не прийшла на зустріч з мешканцями будинку чи округу.

«Депутат повинен обиратися від громади, а не від території. Лише тоді, обраний людьми, він буде відчувати підтримку і нести відповідальність. Ми не розділяємо Житомир на округи і території, і якщо ваш депутат не виконує свої обов’язки, ми направимо для роботи на вашому окрузі депутата міськради від Об'єднаної опозиції, який відстоюватиме інтереси людей», - запропонував вихід із ситуації Геннадій Зубко.

Мешканці будинку запевнили, що найближчим часом вони оберуть старшого будинку, який скоординує свою роботу з депутатом для спільного вирішення всіх проблем.

Геннадій Зубко наголосив, що першим кроком Об'єднаної опозиції в новообраному парламенті буде ухвалення закону про особисту відповідальність та можливість відкликання громадою депутатів всіх рівнів і імпічмент президента, якщо вони не виконують свої обов’язки.
«Кожен чиновник чи депутат, починаючи від депутата сільської ради до президента повинен відчувати відповідальність за країну і пам’ятати, що є механізм їх відкликання народом», - сказав Геннадій Зубко.
За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...