Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 06:57
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

2 октября 2012, 10:58

Сергій Рижук: Партія регіонів завжди перемагає чесно

ПАРТІЯ РЕГІОНІВ, що крокує до свого 15-річчя, це потужна парламентська партія, а не партія-одноденка, якими сьогодні так рясно заповнений політичний простір України.
Сергій Рижук: Партія регіонів завжди перемагає чесно
Її створення – це результат тривалого шляху розвитку, який почався з роботи кількох однодумців і закінчився тим, що керівник ПАРТІЇ РЕГІОНІВ Віктор Янукович став Президентом України, а організації партії є в усіх областях і райцентрах України. Про історію та перспективи ПАРТІЇ РЕГІОНІВ ми говоримо з головою Житомирської обласної організації партії РЕГІОНІВ Сергієм Рижуком.

Народившись в опозиції, ПАРТІЯ РЕГІОНІВ ніколи не боялась брати відповідальність на себе або переходити із влади в опозицію і навпаки – з опозиції до влади. Хоч недоброзичливці часто заявляли, що наша партія в опозиції не виживе, адже від багатьох вимагали публічного зречення від партії і засудження її основних принципів. Але таких зрадників були лічені одиниці на десятки тисяч, які не зрадили і не відступились. Тоді потрібно було володіти неабиякою мужністю, стійкістю і ідейністю, щоб з гордістю заявити: «Так, я – член ПАРТІЇ РЕГІОНІВ». Саме ці люди, що зберегли вірність партійним ідеалам, стали тією основою, завдяки якій ПАРТІЯ РЕГІОНІВ продовжує і далі жити і працювати для народу. На відміну від інших партій, ПАРТІЯ РЕГІОНІВ не тільки не розсипалась в політичний прах, але, очистившись і набравшись сил, отримала перемогу, запорукою якої була незмінна ідеологія партії.

Саме ідейність допомогла пережити гіркоту поразки й вистояти у 2004-2005 роках, коли, використовуючи політтехнологів і підтримку із-за кордону, політичні опоненти прийшли до влади.

Коли вперше зібралася ініціативна група зі створення партії, було запропоновано близько двадцяти варіантів її назви. У кожному з них були присутні слова «регіони та регіональний», оскільки всі розуміли: процвітаюча Україна – це досягнення успіху у всіх регіонах країни – від Заходу до Сходу.

Повною мірою засновником партії можна назвати Миколу Яновича Азарова. На Житомирщині багато людей, яких я шаную і ціную за те, вони залишаються вірними партійним засадам.

Від початку вони ставили для себе мету створити життєздатну, ефективну, політичну структуру, яка б могла діяти як у рамках опозиції, так і при владі.

Особливо відзначу, що метою перших регіоналів Житомирщини був захист партії від розколів і вождізму.

Думаю, що навіть наші опоненти навряд чи зможуть назвати хоч одну партію, в якій від моменту створення впродовж 15 років не було жодного розколу.

У нас, членів ПАРТІЇ РЕГІОНІВ, є чітке розуміння того, що висувати і в керівники партії, і в Уряд, і в Парламент потрібно людей максимально професійних і обдарованих, здатних принести користь Україні і кожному регіону окремо. Саме цим керувались регіонали, коли обрали своїм лідером Віктора Федоровича Януковича, оскільки розуміли, що за цією державною людиною – майбутнє як нашої партії, так і України. При цьому ніхто не відчував жодних ревнощів до посад та титулів.

Саме вміння піти на виправданий компроміс, завжди виходити з інтересів держави і народу є відмінною рисою ПАРТІЇ РЕГІОНІВ.

Нині найважливіше завдання ПАРТІЇ РЕГІОНІВ на Житомирщині – зміцніти і розвинути досягнуте. Житомирщиною при стабільній владі зацікавились солідні зарубіжні інвестори, успішно впроваджуються нові соціальні ініціативи Президента України Віктора Януковича, відроджується українське село, ініціативна молодь на селі і в місті Житомирі підключається до виконання програм переходу від стабільності до процвітання.

На моє глибоке переконання, ПАРТІЯ РЕГІОНІВ, яка за 15 років свого існування завжди ставилась до вилевиявлення громадян України з повагою та великою відповідальністю, має всі підстави на майбутніх парламентських виборах перемогти чесно.
За матеріалами: Житомир Експрес
Погода, Новости, загрузка...