Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 17:38
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

12 декабря 2012, 23:13

Геннадій Зубко: Пріоритетним питанням є бюджет-2013

Народний депутат України Геннадій Зубко переконаний, що слід приділити серйозну увагу бюджету 2013 року, який був прийнятий ще попереднім складом Парламенту.
Геннадій Зубко: Пріоритетним питанням є бюджет-2013
Про це він заявив журналістам сьогодні після першого засідання Верховної Ради сьомого скликання, на якому депутати склали присягу.

«Бюджет 2013 року не відповідає тому напрямку, в якому повинна розвиватись країна. Наше завдання – зробити так, щоб кожна область відчула, що самоврядування має усі можливості забезпечувати базові потреби своїх громад», - переконаний Геннадій Зубко, пише Рупор Житомира.

Лідер Об’єднаної опозиції Житомирщини додав, що бюджет 2013 року провальний, у ньому є серйозні недофінансування різних галузей і територій. У бюджеті не закладені субвенцій на покриття різниці у тарифах, тому треба очікувати, що тарифи в Україні зростуть.

«Наше завдання – підвищити рівень соціального забезпечення українців. Ми маємо зосередитись на тому, щоб ті законопроекти, з якими ми йшли на вибори, були прийняті», - додав Зубко.

Також депутата обурило те, що житомирська влада досі не відреагувала на прийнятий бюджет 2013 року у той час, коли керівники інших регіонів б’ють на сполох.

Геннадій Зубко робитиме усе можливе, щоб область отримала необхідну підтримку від держави.

Нагадаємо, що Верховна Рада сьомого скликання сьогодні о 10 ранку розпочала своє перше засідання. Новообрані депутати склали присягу та закріпили її підписами.
За матеріалами: http://expreszt.com.ua
Погода, Новости, загрузка...