Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 10:35
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

17 декабря 2012, 15:56

Геннадій Зубко: Можна блокувати трибуну, але не можна бити людей і штурхати їх ногами

«Забезпечення особистого голосування - це перша дія для перетворення роботи Верховної Ради на роботу, схожу на діяльність законодавчого органу країни», - заявив народний депутат від ВО "Батьківщина" Геннадій Зубко.
Геннадій Зубко: Можна блокувати трибуну, але не можна бити людей і штурхати їх ногами
«Повернути цивілізовані методи роботи Верховної ради поки що вдається лише силовим шляхом блокування. Прем'єр і спікер обрані практично без кнопкодавів. Забезпечити особисте голосування - це не тільки виконання нашої передвиборчої обіцянки. Це перетворення роботи Верховної Ради на роботу, схожу на діяльність законодавчого органу країни», - вважає Геннадій Зубко.

Також він додав, що навіть під час протистояння у Верховній Раді повинні зберігатись етичні норми.

«У цих речах повинні бути етичні норми, можна блокувати трибуну, але не можна бити людей і штурхати їх ногами. Тому що потім не можна буде будувати нормальні людські відносини і конструктивно працювати. Ми розуміємо, що не можна переконати людей, які прийшли у парламент тільки вставляти картки і натискати кнопки. Але ми змусимо їх ходити на роботу та сидіти у залі. І якщо треба – ми будемо продовжувати блокувати трибуну, щоб депутати зрозуміли – так, як було в минулій Верховній Раді, вже не буде. Не буде 5 людей голосувати за 25, як раніше», - додав Зубко.
За матеріалами: http://expreszt.com.ua
Погода, Новости, загрузка...