Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 13:58
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

19 апреля 2013, 10:42

Сергій Пашинський: Останні два місяці через протистояння влади і опозиції Житомирська міськрада була паралізована

Сергій Пашинський: Останні два місяці через протистояння влади і опозиції Житомирська міськрада була паралізована
Заява

голови обласної організації партії ВО «Батьківщина», члена політради ВО «Батьківщина», народного депутата України Сергія Пашинського


18 квітня 2013 року сесія Житомирської міської Ради більшістю в 43 голоси обрала новим секретарем Ради Любов Цимбалюк – члена фракції «Батьківщина». За неї проголосували як опозиційні, так і депутати від провладної Партії регіонів.

З огляду на можливі звинувачення у закулісних домовленостях з партією влади (анонімно вони вже почали поширюватися у соціальних мережах) вважаю за потрібне заявити про таке.

З нашого боку компроміс щодо кандидатури секретаря міськради має єдину мету – розблокувати практичну роботу представницького органу житомирської міської громади. Нагадаю, що останні два місяці через протистояння провладних і опозиційних фракцій, жодна з яких не має впевненої більшості голосів, міськрада була фактично паралізована. Не ухвалено жодного важливого для житомирян рішення, у тому числі Житомир досі не має бюджету розвитку міста.

«Батьківщина» із задоволенням відзначає, що у Житомирі партія влади була змушена піти на компроміс з опозицією, а не продовжувати чинити так, як це зазвичай робить Партія регіонів у Верховній Раді – вдаватися до підкупу, закулісних махінацій, порушень регламенту, силового тиску на опозиційних депутатів, тощо. Тому житомирська опозиція вважає згаданий компроміс своєю безумовною перемогою.

Любов Цимбалюк працюватиме на об’єднання всього депутатського корпусу навколо тих питань, які є безумовно важливими і корисними для усіх житомирян. Вона не буде представляти і відстоювати у міськраді лише позицію мера Житомира, як це робила попередній секретар – представник Партії регіонів.

За компроміс з провладними силами у міськраді щодо секретаря ради Житомирська «Батьківщина» не отримувала і не прагне отримати в майбутньому будь-які посади у системі виконавчої влади Житомира чи Житомирської області.

Робота представницького органу Житомира буде проходити максимально публічно і прозоро для ЗМІ та громадськості. Житомиряни вже дуже скоро зможуть самі оцінити позитивні для них наслідки роботи нового секретаря міськради.

Житомир
18 квітня 2013 року
Прес-служба Житомирської обласної організації, політичної партії «Батьківщина»
За матеріалами: http://expreszt.com.ua
Погода, Новости, загрузка...