Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 25 квітня 20:25
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

22 апреля 2013, 10:37

Відомий житомирський опозиціонер Юрій Мойсеєв: Я жодного відношення не маю до Партії регіонів

Відомий житомирський опозиціонер Юрій Мойсеєв: Я жодного відношення не маю до Партії регіонів
«На сьогоднішній день я жодного відношення не маю ні до Партії регіонів, ні до фракції Партії регіонів», - на цьому наголосив в ексклюзивному інтерв’ю депутат Житомирської міської ради, член фракції «Фронт змін» Юрій Мойсеєв.

«І те, що міський голова запропонував мене на заступника, для мене це було несподіванкою. Але я розумію, що неможливо постійно бути в опозиції і казати що все погано, все не так. Тому я вирішив працювати і готовий робити так, щоб дійсно було краще. Я готовий працювати на місто, на житомирян, на розбудову нашого міста. Я – за конструктив і розбудову!», - заявив молодий політик.

«Сьогодні важливо, аби було чисто прибране місто, щоб не було сміття, щоб не падали балкони, щоб у місті щось робилось, асфальтувались дороги. Це – головне. А хто буде у виконкомі чи заступниками – для житомирян не є головним», - підкреслив відомий опозиціонер Юрій Мойсеєв.

Як відомо, Юрія Мойсеєва 18 квітня 2013 року було призначено заступником Житомирського міського голови.

За матеріалами: http://expreszt.com.ua
Погода, Новости, загрузка...