Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 15:26
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

11 июля 2013, 23:00

Наталія Леонченко: Мені соромно за колегу, який лобіює незаконний бізнес

Депутат міської ради Наталія Леонченко виступила проти лобіювання депутатами незаконної торгівлі
Наталія Леонченко: Мені соромно за колегу, який лобіює незаконний бізнес
«Мені дуже соромно про те, що колега депутат Юрій Ткаченко лобіює незаконний бізнес. Жодних договорів не існує, не відшкодовується земельний податок. Дозвіл, на проведення сезонної торгівлі морозивом і безалкогольними напоями, виданий виконкомом на іншу адресу», – заявила Леонченко.

Натомість депутат Ткаченко стверджує, що жінка у парку культури ім. Гагаріна поблизу літака торгує законно. «Я являють членом координаційної ради розвитку малого та середнього бізнесу при Кабміні і захищатиму цей бізнес», – говорить депутат, а також стверджує, що об’єкт вчора не знесли не через те, що жінка сиділа зверху на торговій точці, а тому, що вона мала всі документи.

В підтримку Наталії Леонченко виступив депутат-опозиціонер Олег Горай: «Адреса, дійсно, не відповідає розташуванню. Є відповідна реакція правоохоронних органів. Немає договору на користування землею. Бізнес має бути законним».

Депутати говорять, що жінка тримає об’єкт торгівлі на цьому місці вже 10-15 років, однак вони погоджуються, що дозвіл надано на іншу адресу.

Депутат Наталія Боровська взагалі запропонувала звільнити парк Гагаріна від генделиків, а Віра Шулудченко заявила, що це – не питання сесії.
За матеріалами: http://expreszt.com.ua/
Погода, Новости, загрузка...