Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 04:15
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

12 сентября 2013, 12:55

Сергій Сухомлин: Влада Житомира самоусунулась і не виконує своїх обов’язків

Про необхідність в ході чергової сесії облради спрямувати ТТУ всі кошти субвенції на пільгове перевезення заявив сьогодні по завершенню розгляду питання на постійній комісії з питань бюджету і комунальної власності опозиційний депутат Житомирської обласної ради Сергій Сухомлин.
Сергій Сухомлин: Влада Житомира самоусунулась і не виконує своїх обов’язків
За словами депутата, проблеми трамвайно-тролейбусного управління не вирішуються роками. Низькі зарплати та їх систематична невиплата призвели до звільнення майже двохсот працівників. Дублювання маршрутками руху тролейбусів призвело до зменшення надходжень до ТТУ і створило умови, що немає грошей на ремонт. При цьому ТТУ безвідмовно перевозить громадян всіх пільгових категорій, а їх кількість становить майже 50% від всіх перевезених пільговиків по області.

Також, Сергій Сухомлин акцентує увагу, що проти виділення 9,4 мільйонів гривень субвенції з обласного бюджету лише на Житомир протестують інші міста області. Житомирська міська влада повинна виконувати свої прямі обов’язки і сама думати, як зі свого бюджету виділити необхідні кошти ТТУ. Але працівники ТТУ добросовісно працювали і їм потрібно на щось жити.

«За останній рік в ТТУ сума надходжень зменшилась вдвічі. На 30% скоротився рухомий склад і звільнилось дві сотні працівників. Міська влада самоусунулась і не виконує своїх обов’язків. За таких умов на засіданні сесії облради складно аргументувати, чому потрібно віддати всі кошти субвенції ТТУ. Але ми все рівно будемо захищати права людей, щоб облрада виділила гроші і працівники ТТУ отримали зарплату», - підсумував опозиційний депутат Житомирської обласної ради Сергій Сухомлин.

Зазначимо, що сьогодні при розгляді вищезгаданого питання на постійній комісії з питань бюджету і комунальної власності, із 14 присутніх членів комісії, лише 6 проголосували за спрямування ТТУ всіх коштів субвенції на компенсацію пільгового перевезення. Отже, рішення про виділення грошей не було ухвалено. Тому останнє слово залишається за депутатами облради на черговій сесії 19 вересня.

Прес-служба фракції «Фракція Змін» у Житомирській обласній раді
За матеріалами: http://expreszt.com.ua/
Погода, Новости, загрузка...