Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 12:28
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

7 мая 2014, 09:36

Сидір Кізін: «Мешканці області повинні бути готовими до будь-яких викликів»

Під час представлення голови Червоноармійської райдержадміністрації очільник області Сидір Кізін поінформував громаду району про цілі і завдання, які стоять перед владою, країною і новим керівником району
Сидір Кізін: «Мешканці області повинні бути готовими до будь-яких викликів»
Потрібно не тільки захистити країну від зовнішньої агресії, а й змінити глибоко прогнившу корупційну систему, вибудовану попереднім режимом.

Сидір Кізін повідомив, що як голова облдержадміністрації очолює штаб територіальної оборони області. На Житомирщині наразі створюються батальйони територіальної оборони. Очільник області закликав молодих людей, які готові зі зброєю в руках захищати свою країну, особливо тих, хто вміє і знає, як поводитися зі зброєю, вступати до таких формувань. Планується створення трьох таких батальйонів. Один з них буде розташований у Новограді-Волинському, де вже виділені казарми, є необхідна матеріально-технічна база.

Для охорони громадського порядку і державного кордону створюються загони добровольців. До їх складу увійдуть активісти, які проходитимуть вишкіл і навчання, але житимуть удома. У разі потреби такі загони можуть разом із правоохоронцями і військовими виконувати завдання по охороні важливих об’єктів, участі у блокпостах тощо. Сидір Кізін повідомив, що таке громадське формування створюється зараз у Житомирі.

Зі слів очільника області, найближчим часом Російська Федерація планує зробити кроки по дестабілізації не тільки на Сході, а й по всій країні. Він закликав мешканців області бути готовими до будь-яких викликів.

«Я впевнений, що Україна вистоїть. Вона не одна, не сам-на-сам з агресором. Більше 100 країн світу, фактично все світове співтовариство підтримує Україну, її цілісність і незалежність. Але вони за нас воювати не будуть. Зі зброєю в руках дати відсіч агресору може тільки український народ, і він це зробить. Для цього ми повинні бути максимально консолідовані», - закликав Сидір Кізін.
За матеріалами: http://expreszt.com.ua/
Погода, Новости, загрузка...