Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 17:38
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

24 сентября 2014, 10:05

Бюджети повинні формуватися на місцях, виходячи з реальних потреб громад - Володимир Пехов

Головне завдання сьогодні - щоб у країні нарешті настав мир і злагода. Тільки патріотично налаштований парламент зможе стати надійною опорою і сильним плечем для Президента України та всього українського народу.
Бюджети повинні формуватися на місцях, виходячи з реальних потреб громад - Володимир Пехов
Тільки відповідальні за свої слова та вчинки народні депутати зможуть покращити добробут народу!

Про це заявив народний депутат, кандидат в народні депутати України Володимир Пехов під час зустрічі з сільськими головами на Олевщині, де сторони обговорили проблемні питання округу.

На початку свого виступу народний депутат подякував сільським головам за теплу зустріч та вкотре наголосив, що він працював, працює та буде працювати виключно в інтересах держави і її народу.

Володимир Пехов висловив тверде переконання, що в нинішніх умовах парламент зобов’язаний пройти очищення через вибори, отримати легітимність від народу і стати справжнім представником інтересів виборців.

«Вірю, що 26 жовтня 2014 року стане дійсно знаменною датою в історії України, її новою славною сторінкою. Перезавантаження головного законодавчого органу має відбутися демократично, чесно, прозоро, без використання адмінресурсу і вказівок «згори». Тільки виборці і політики, сам-на-сам у чесному виборі», - зазначив Володимир Пехов.

За його словами, Верховна Рада України VII скликання працювала лише два неповних роки замість п’яти. За такий короткий час неможливо у повному обсязі виконати свої обіцянки перед виборцями. Саме тому Володимир Пехов іде до парламенту – щоб продовжити втілення в життя своєї програми, спрямованої на розвиток та благополуччя жителів Поліського краю.

«Роботу на півдорозі не кидають, її необхідно завершити. Іду на вибори, щоб завершити всі свої попередні справи та виконати свої обіцянки перед виборцями – перетворити Полісся у потужний розвинутий край і зробити реальний позитивний внесок у життя кожного мешканця! Іду самовисуванцем, бо переконаний, що мушу звітувати лише перед людьми», - наголосив Володимир Пехов.

Окремо сторони обговорили питання реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади. Адже на сьогодні закріплене в Конституції України право територіальної громади самостійно вирішувати питання місцевого значення фактично залишилось нереалізованим.

За словами Володимира Пехова, підвищити якість життя людей у містах, селищах та селах можна через надання органам місцевого самоврядування більших повноважень. Щоб місцева влада сама створювала економічні та соціальні умови для розвитку громад та забезпечувала їм кращу доступність до соціальних та інших послуг.

Бюджети повинні формуватися на місцях, виходячи з реальних потреб громад - Володимир Пехов

Бюджети повинні формуватися на місцях, виходячи з реальних потреб громад - Володимир Пехов

Кандидат у народні депутати Володимир Пехов наголосив, що сільські громади повинні отримати більше прав та грошей на свої потреби. Бюджети повинні формуватися знизу догори, виходячи з реальних потреб громади.

Також під час зустрічі сторони обговорили питання поліпшення сільської інфраструктури, зокрема будівництва та ремонту доріг місцевого значення. У свою чергу Володимир Пехов зазначив, що він відстоюватиме фінансування цих потреб із державного бюджету. Так само він вимагатиме реалізації державних програм газифікації населених пунктів та реконструкції водогонів питної води.

Сільські голови подякували народному депутату за його внесок у вирішення проблемних питань району. Зокрема, зі словами вдячності до Володимира Пехова звернувся голова Олевської районної ради Микола Харченко.

«Володимир Анатолійович зробив дуже багато добрих справ для нашої Олевщини. Він дбає про розвиток поліського краю і робить позитивний внесок у життя кожного мешканця нашого району. Побільше б таких відповідальних людей нашому району!», - наголосив Микола Харченко.

Прес-служба народного депутата,
кандидата в народні депутати України
Володимира Пехова
За матеріалами: http://expreszt.com.ua/
Погода, Новости, загрузка...