Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 15:20
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

14 декабря 2014, 21:04

Марія Моісеєнко: У першу чергу Житомир належить громаді

12 грудня 2014 року свободівці долучилися до громадського слухань, на яких житомирці мали вирішити, що саме хочуть бачити на місці знесеного ангару супермаркету "АТБ" на розі вулиць Київської та Театральної.
Марія Моісеєнко: У першу чергу Житомир належить громаді
Житомирці активно висловлювали численні побажання; серед запропонованих варіянтів переважає зведення нового будинку, створення скверу, дитячого майданчика чи фонтану.

Нагадаємо, що забудовник не дослухався до думки мешканців і незаконно привласнив землю в самому центрі міста, де розпочав будівництво ангару.

Заступник голови Житомирської обласної організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Марія Моісеєнко наголосила: "У першу чергу місто належить громаді, тож вона має право вирішувати, що має бути в історичній частині Житомира. Це самісінький центр міста – ділянка розташована на перехресті вулиць, де велике скупчення автотранспорту. На мою думку, було б доречним побудувати на місці ангару "АТБ" Будинок творчости або виставковий центр, якого немає у нашому місті. Сподіваємося, що влада почує побажання житомирців".

Прес-служба Житомирської обласної організації ВО «Свобода»
За матеріалами: http://expreszt.com.ua/
Погода, Новости, загрузка...