Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 03:30
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

19 сентября 2011, 09:16

Олена Галагуза розповіла про церковний бізнес у Житомирі

Знімальна група «Погляду з Оленою Галагузою» завітала до владики Никодима, який
Олена Галагуза розповіла про церковний бізнес у Житомирі
16 вересня о 19-40 та 17 вересня о 10-15 на телеканалі «Тоніс» черговий випуск авторської програми «Погляд з Оленою Галагузою». Цього разу мова про церковний бізнес у Житомирі.

Знімальна група «Погляду з Оленою Галагузою» завітала до владики Никодима, який з червня цього року є єпископом Житомирським і Новоград-Волинським (УПЦ МП). Він зізнався, що має подарований джип «Тойота Прадо», але жодного слова не сказав про джип «Мерседес», на якому його бачили напередодні.

Отець Богдан із Свято-Михайлівського собору (УПЦ КП) нещодавно продав старе авто, придбане за кошти німецьких друзів, і придбав бус «Вольксваген», який перероблено для потреб громади церкви.

Отець Ярослав із парафії Божого Милосердя (римо-католицький храм) пересувається на «Пежо», яке купив Орден отців Паллотинів, до якого він належить.

Якщо транспортні засоби можна списати на подарунки чи пожертви, інша річ – звершення треб, наприклад, хрещення чи вінчання. Як відомо, ці послуги не безкоштовні. Чи всіх влаштовує сплачувати за релігійні обряди? Цікаву історію зі свого життя розповів режисер драмтеатру Петро Авраменко, який вимагає від церкви квитанції за надані послуги.

Докладніше – у «Погляді з Оленою Галагузою».
Погода, Новости, загрузка...