Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 10:03
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

2 мая 2015, 18:29

Земельні махінації на Житомирщині - вражають своїми масштабами

За позовом прокуратури Володарсько-Волинського району, господарський суд області прийняв рішення про розірвання договору про оренду 200 га землі, укладеного між райдержадміністрацією та ПП «ВлаБоДе».

Установлено, що приватне підприємство, уклавши у 2006 році терміном на 20 років договір оренди земельної ділянки, розташованої на території Фасівської сільської ради, не виконало його умов та припинило обробляти сільськогосподарські угіддя.

Унаслідок відсутності належного обробітку протягом більше двох років, земельну ділянку було занедбано та доведено до безгосподарського стану.

Прокуратурою подано позов, який суд задоволив та зобов’язав приватне підприємство повернути землю до державної власності.
За матеріалами: http://expreszt.com.ua/
Погода, Новости, загрузка...