Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 19:56
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

27 июня 2015, 18:31

Подробиці затримання СБУ працівника Житомирського обласного військкомату

Завершено розслідування у кримінальному провадженні стосовно зловмисників, які вимагали хабарі від військовозобов’язаних за ухилення від призову під час проведення мобілізації.

Корупційний механізм впровадив капітан Житомирського обласного військового комісаріату. Три спільники хабарника шукали тих, хто підлягав призову, та за 1,5-2 тисячі доларів США пропонували «зняти» їх з військового обліку.

Співробітник військкомату власноруч виготовляв дублікат послужної картки військовозобов’язаного та під виглядом оригінала передавав за гроші призовнику, імітуючи її видалення із бази обліку.

Співробітники Служби безпеки України спільно з міліцією затримали правопорушників «на гарячому».

Слідчі міліції повідомили капітану про підозру за ст.366 (службове підроблення) та ст.368 (одержання неправомірної вигоди) Кримінального кодексу України. Притягуються до кримінальної відповідальності і його спільники.
За матеріалами: http://expreszt.com.ua/
Погода, Новости, загрузка...