Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 16:05
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

29 июня 2015, 10:49

На Житомирщині злочинець демонтував залізничну колію

Оперативники карного розшуку Бердичівського МВ УМВС затримали місцевого жителя, який вирізав рейки із залізничного полотна. Розпочато кримінальне провадження. Сума завданого чоловіком збитку становить понад 20 тисяч гривень.

Залізничного злодія розшуківці затримали поблизу с. Швайківки. 42-річний чоловік за допомогою газового різака демонтував колію. Поряд знаходилось 8 уже вирізаних рейок довжиною по 12,5 м кожна.

За словами затриманого, він ніде не працює і на життя заробляє випадковими підробітками. Взявся до колії, оскільки вона давно вже не використовується, і збирався здати вирізане в пункт прийому металобрухту.

- Нині за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу Украни, - прокоментував начальник Бердичівського МВ УМВС Роман Зайцев.

Чоловікові може загрожувати як штраф чи громадські або виправні роботи, так і піврічний арешт або 3-річне позбавлення волі.
За матеріалами: http://expreszt.com.ua/
Погода, Новости, загрузка...