Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 21:56
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

3 июля 2015, 19:34

Як нардепа від Житомира Розенблата Луценко «офіційно призначив» ... «смотрящим»

Наливайченко стверджує, що в БПП з'явився «смотрящий». Луценко уточнив, що це Розенблат: «Він досвідчений і призначений офіційно»

Екс-глава СБУ Валентин Наливайченко стверджує, що у фракції Блок Петра Порошенка з'явився «смотрящий».

«Має місце відновлення цинічною і нахабною корупції в парламенті. У мене є абсолютно публічний питання, в тому числі до глави фракції «БПП» Юрію Луценку - як у нього у фракції з'явився «смотрящий», - заявляв раніше Наливайченко.

Він запевняв, що ця людина залякує депутатів і тисне при голосуванні по будь-яких питаннях.

«У цього наглядача є прізвище. Я вважаю, що це не просто небезпечно, це цинічно. Першим про це почув від мене президент. Ось так само - очі в очі. Це був один з останніх моїх доповідей президенту. І я його попросив, запросіть тих депутатів, які чули і яким ці загрози озвучувалися, і вони вам назвуть цієї людини. І це не Луценко», - запевняє Наливайченко.

У свою чергу глава Блоку Петра Порошенка Юрій Луценко у вельми жартівливій формі прокоментував заяву Наливайченка, повідомляє Рупор Житомира з посиланням на телеканал 112 Україна.


За його словами, СБУ погано працює, якщо на сьомий місяць роботи фракції БПП вони нарешті виявили «наглядача».

«Так, у нас є «смотрящий» - Розенблат Борис Соломонович. Офіційно він призначений «наглядачем» спеціально, щоб Наливайченко не турбувався про ситуацію в нашій фракції. Борис Соломонович - досвідчений «смотрящий». Буде тиснути на депутатів, щоб вони виконували взяті на себе перед суспільством зобов'язання. Але якщо серйозно, ми до цього ставимося з величезною іронією. Я з повагою ставлюся до Валентина Олександровичу Наливайченка, якому фракція глибоко вдячна за його роботу. Але не варто починати свою політичну кар'єру з дурниць, які йому пишуть політтехнологи», - віджартувався Луценко.
За матеріалами: http://expreszt.com.ua/
Погода, Новости, загрузка...