Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 02:26
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

5 июля 2015, 10:18

Житомирянка втратила 50 тис грн, які ховала в холодильнику

Такий сховок для власних заощаджень облаштувала жителька Новоград-Волинського району. Правоохоронці встановили, що до крадіжки грошей причетні двоє чоловіків, які винаймали у жінки житло.

До Новоград-Волинського міськвідділу міліції звернулась 58-річна жителька району із заявою про зникнення 50 тисяч гривень.

На місці події правоохоронці з’ясували, що упродовж тижня житло у заявниці винаймали заробітчани з Полтавщини. Чоловіки, віком 32 та 33 років, приїхали до Звягельщини збирати лісові ягоди. За словами господині, квартиранти не з’явилися додому три дні тому. Згодом вона виявила зникнення грошей зі схованки, влаштованої у холодильнику.

Провівши низку слідчих дій, міліціонери встановили, що до крадіжки причетні саме квартиранти, їх розшукують.

Розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 5 років позбавлення волі.
За матеріалами: http://expreszt.com.ua/
Погода, Новости, загрузка...