Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 23:22
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

1 августа 2015, 08:33

Житель Житомирщини за кошти організовував інтимне дозвілля своєї знайомої

На розгляд суду направлені матеріали кримінального провадження за фактами звідництва з обвинувальним висновком відносно звягельчанина, який опікувався організацією інтимного дозвілля своєї знайомої.

У ході проведення оперативно-профілактичних заходів, спрямованих на виявлення і припинення протиправної діяльності у сфері суспільної моралі міліціонери задокументували неодноразові факти звідництва для надання інтимних послуг за грошову винагороду у м. Новограді-Волинському.

– Наші працівники затримали 41-річного жителя райцентру, який фактично виступав звідником для своєї знайомої. Він підшукував їй «клієнтів» для платного надання послуг інтимного характеру, знайомив і організовував зустрічі, - розповідає начальник відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, УМВС Житомирщини Дмитро Підгорний.

Факти звідництва були задокументовані і за ними було розпочато досудове розслідування за ч.1 ст.302 (Створення або утримання місць розпусти і звідництво) Кримінального кодексу України.

Звіднику було офіційно оголошено про підозру у вчиненні злочину, а матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом нині направлено на розгляд суду. За чинним законодавством чоловікові може загрожувати покарання у вигляді накладення штрафних санкцій або обмеження волі строком до 2-х років.
За матеріалами: http://expreszt.com.ua/
Погода, Новости, загрузка...