Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 04:00
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

22 октября 2015, 15:18

Лісова охорона Житомирського лісгоспу затримала лісопорушників

19 жовтня 2015 року о 21 год. 30 хв. рейдова бригада державного підприємства «Житомирське лісове господарство» в ході проведення рейду з охорони лісових та мисливських угідь в лісовому масиві Левківського лісництва виявила автомобіль підвищеної прохідності марки Міцубісі, з державним номерним знаком АМ 0606 ВК. Автомобіль рухався з причепом, навантаженим немаркованою лісопродукцією.

Після того, як водій вищезазначеного автомобіля проігнорував вимогу зупинитися, працівники лісової охорони прийняли рішення створити на його шляху перешкоду.

Проте порушник на це не зважив: спочатку призупинився, а потім різко збільшив швидкість, зламав автомобілем встановлену перепону і зник поблизу с. Кринички Житомирського району.

Повернувшись назад слідами позашляховика, лісівники виявили в лісовому кварталі цього ж таки лісництва незаконну вирубку 7 дерев сосни звичайної, яка, ймовірно, і була навантажена на причеп Міцубісі.

Обстеживши місце лісопорушення, лісівники встановили, що обсяг нелегальної рубки складає 8,26 м3, цим лісовому господарству завдано збитків на суму 33,6 тис. грн.

Матеріали за цим фактом передано до правоохоронних органів для встановлення осіб, що здійснили незаконну вирубку з метою притягнення їх до відповідальності згідно з чинним законодавством.
За матеріалами: http://expreszt.com.ua/
Погода, Новости, загрузка...