Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 23:41
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

28 октября 2015, 12:08

У Житомирі ворожки «знімають порчу» за 60 тис грн

Увечері 27 жовтня до Житомирського МВ УМВС звернулась 24-річна місцева жителька із заявою про ошуканство. Жінка розповіла, що дві «ворожки» видурили у неї 2500 гривень, 1500 доларів США, 900 євро та ювелірні вироби із золота.

Правоохоронці з’ясували, що близько 16.00 на вулиці Б. Тена до заявниці підійшли дві жінки, які запропонували поворожити. Вона погодилась та у ході «магічного ритуалу» віддала їм практично всі свої заощадження. Тільки за кілька годин, оговтавшись, зрозуміла, що її ошукано, та звернулась до міліції.
Нині розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Правоохоронці проводять заходи щодо встановлення та затримання «ворожок».

Міліція застерігає громадян від небезпеки потрапити у подібну кримінальну історію. У першу чергу, правоохоронці радять батькам школярок і студенток: постійно проводьте роз’яснювальні бесіди зі своїми неповнолітніми дітьми. Частіше нагадуйте їм і пам’ятайте самі, що на вулиці не варто зав’язувати розмови не тільки з незнайомцями, але і з незнайомками. Тим більше, якщо вони пропонують поворожити, зняти порчу і т.п. Користуючись такими послугами, будьте готові, що розплатитесь за власну нерозсудливість усіма цінностями та грошовими збереженнями.

Не запрошуйте до власних будинків незнайомців, які пропонують провести «магічні ритуали», привернути удачу, багатство тощо. У такому випадку ви ризикуєте не тільки добровільно віддати власні заощадження, а ще й бути обікраденими пронирливими «гостями».

Будьте розважливими та обережними!
За матеріалами: http://expreszt.com.ua/
Погода, Новости, загрузка...