Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 14:52
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

29 октября 2015, 16:33

На Житомирщині взято під варту військового, який втік з частини та скоїв грабіж

Як повідомляють у військовій прокуратурі, 28 жовтня 2015 року Житомирським районним судом Житомирської області розглянуто кримінальне провадження відносно військовослужбовця однієї з військових частин, яка дислокується у Житомирському районі громадянина Ч., якій обвинувачувався у вчиненні злочину передбаченого ч. 3 ст. 407 Кримінального кодексу України.

20 січня 2015 року зазначений військовослужбовець самовільно, без дозволу командування залишив військову частину, та проводив час на власний розсуд, при цьому він 12 квітня 2015 року вчинив грабіж у Бердичівському районі, за що 25 червня 2015 року був засуджений Бердичівським міськрайонним судом Житомирської області до 4-х років позбавлення волі зі звільненням від відбування покарання з випробувальним строком 2 роки.

У зв’язку з встановленням місця перебування Ч. військовою прокуратурою Житомирського гарнізону направлено до суду обвинувальний акт щодо вказаного військовослужбовця.

Завдяки принциповій позиції державного обвинувача під час розгляду кримінального провадження, Ч. був визнаний винним у вчиненні інкримінованого йому злочину та засуджений до двох років позбавлення волі, а з урахуванням вимог ч. 1 ст. 71 КК України за сукупністю вироків йому призначено остаточне покарання у вигляді позбавлення волі на строк чотири роки та 1 місяць. Засудженого взято під варту у залі суду.
За матеріалами: http://expreszt.com.ua/
Погода, Новости, загрузка...