Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 15:21
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

30 октября 2015, 11:27

На Житомирщині невідомі у масках скоїли напад на підприємця

Близько 9 години 30 жовтня до Олевського райвідділу міліції надійшло повідомлення про розбійний напад на торгівельний кіоск у райцентрі. Усі обставини з’ясовуються у ході розпочатого досудового розслідування. Триває розшук зловмисників.

На місці події слідчо-оперативна група з’ясувала, що група невідомих осіб у масках напала на торгівельний кіоск. Погрожуючи місцевому підприємцю, розбійники заволоділи грошима в сумі 25 тисяч гривень. Потому з місця події зникли.

Попередня кваліфікація події – ст.187 (Розбій) Кримінального кодексу України. З’ясування усіх обставин триває. Працівники міліції вживають усіх необхідних заходів для оперативного встановлення та затримання нападників.
За матеріалами: http://expreszt.com.ua/
Погода, Новости, загрузка...