Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 08:37
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

11 ноября 2015, 23:38

Очільників Житомирської обласної та міської організації ВО «Свобода» викликають на допит

Після заяви голови Житомирської обласної організації ВО «Свобода» Сидора Кізіна про підтримку в другому турі виборів міського голови кандидата від ВО «Батьківщина» Любов Цимбалюк очільнику осередку та голові міської організації Віктору Брокарєву вручили повістки про виклик на допит за фактом подій, які сталися 31.08.2015 біля будівлі Верховної ради України.
Очільників Житомирської обласної та міської організації ВО «Свобода» викликають на допит
«Щойно мені принесли повістку в поліцію. Викликають на п'ятницю до слідчого Житомирського обласного управління новоствореної "Національної поліції". Номер провадження співпадає з тим, за яким арештували Юрія Сиротюка та ще кілька десятків захисників Конституції. Прикметно, що повістки прийшли напередодні першого засідання Житомирської обласної ради та голосування у другому турі виборів міського голови», – зазначає Сидір Кізін.

Крім того, слідче управління Головного управління Національної поліції в Житомирській області просить надати списки Житомирської обласної організації ВО «Свобода» із зазначенням контактних даних.

Прес-служба Житомирської обласної організації ВО «Свобода»
За матеріалами: http://expreszt.com.ua/
Погода, Новости, загрузка...