Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 14:24
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

13 ноября 2015, 23:03

У Житомирі поліція затримала злодіїв з повною машиною краденого

Коли до поліції зателефонувала житомирянка з повідомленням про крадіжку з її будинку, виявилося, що злодіїв поліцейські уже затримали й вилучили у них викрадену у заявниці побутову техніку. Розпочато досудове розслідування.

Близько 7 ранку поліцейські, які вартували публічну безпеку на одній з вулиць обласного центру, помітили підозрілу ВАЗівку. Очевидно, зрозумівши, що потрапив у поле зору правоохоронців, її керманич спочатку припинив рух, а потім спробував різко змінити його напрямок.

Втім, на вимогу поліцейських чоловік таки зупинив автівку. Під час перевірки документів з’ясувалося, що водій не мав посвідчення водія. Окрім нього у салоні ВАЗівки знаходився ще один чоловік, який також не приховував відвертої знервованості.

Під час огляду транспортного засобу на задньому сидінні поліцейські помітили три плазмових телевізори та іншу побутову техніку. У багажнику було виявлено сумки з перерізаними електричними кабелями. Ані водій, ні його пасажир не змогли чітко й одностайно відповісти, чиї це речі, звідки і куди вони їх перевозять.

Поки тривала бесіда з водієм, правоохоронці отримали повідомлення про те, що до поліції звернулася житомирянка із заявою про крадіжку зі свого приватного будинку, розташованого неподалік місця зупинки підозрілого автомобіля. Заявниця вказала на викрадення саме тих найменувань побутової техніки, які й були виявлені у салоні ВАЗівки.

За таких обставин на місце події прибула слідчо-оперативна група, працівники якої вилучили автівку з речами та разом із чоловіками доставили до відділу поліції.

– Затриманими виявилися жителі обласного центру 32-х і 33-х років, які раніше уже притягалися до кримінальної відповідальності, - повідомив начальник Житомирського ВП ГУНП Михайло Сорока. – До будинку потерпілої вони потрапили, пошкодивши металопластикове вікно. Інформація про крадіжку, поєднану з проникненням у приміщення, внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України. У рамках розпочатого кримінального провадження затримані перевіряються на причетність до інших аналогічних злочинів, учинених у місті.

За чинним законодавством, подібні протиправні дії караються позбавленням волі строком від 3 до 6 років.
За матеріалами: http://expreszt.com.ua/
Погода, Новости, загрузка...