Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 08:31
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

15 ноября 2015, 21:45

СБУ: Чиновник з Житомира виявився високопосадовцем «ДНР»

У районі населеного пункту Мар’їнка Донецької області співробітники Управління Служби безпеки України в Житомирській області затримали колишнього держслужбовця із Житомира - керівника одного з псевдодержавних органів «ДНР».

Зловмисник на початку року виїхав на територію, тимчасово підконтрольну терористам. Там, за дорученням ватажків «ДНР», він налагодив роботу контролюючого «органу виконавчої влади», який, нібито, опікувався захистом прав споживачів. «Контролери» перевіряли діяльність місцевих підприємців, застосовували до них «штрафні санкції». Отримані в такий спосіб кошти спрямовувалися на фінансування «ДНР».

Спільникові терористів повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 Кримінального кодексу України.
За матеріалами: http://expreszt.com.ua/
Погода, Новости, загрузка...