Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 18 квітня 22:45
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

30 ноября 2015, 22:36

З 30 листопада по 3 грудня на шести вулицях Житомира встановлюються безкоштовні лічильники газу. Адреси

ПАТ «Житомиргаз» заздалегідь попереджає, де цього тижня тимчасово призупинить постачання газу на час проведення робіт зі встановлення приладів обліку. Відновлення газопостачання відбудеться одразу після встановлення лічильників.

Приладами обліку наразі оснащуються помешкання, де користуються газовою плитою та газовим водонагрівачем (колонкою). Нагадуємо, що з 1 січня 2016 року споживачам, які використовують газову плиту та газовий водонагрівач (колонку), не встановивши лічильника, постачати блакитне паливо буде заборонено (відповідно до Закону України «Про забезпечення комерційного обліку природного газу»). Відтак, якщо після відмови встановлювати лічильник споживач не встановить його самостійно, то підприємство буде змушене провести відключення від системи газопостачання.

Звертаємося до мешканців з проханням надавати доступ до своїх помешкань для оперативного виконання робіт. При цьому перевіряйте наявність у працівників газового господарства посвідчення. Якщо роботи виконує підрядна організація, її фахівці зобов’язані на вимогу споживача показати договір із ПАТ «Житомиргаз» на виконання робіт з монтажу лічильників.

Якщо ви вже встановили лічильник газу, зауважуємо, що відтепер щомісяця з 1 по 5 число необхідно передавати показання лічильника. Два шляхи, які потребують для цього найменше часу, - це реєстрація Особистого кабінету на сайті 104.ua та через Контакт-центр (тел. 55-80-04 або ел. адреса contact@zt.104.ua).
З 30 листопада по 3 грудня на шести вулицях Житомира встановлюються безкоштовні лічильники газу. Адреси
За матеріалами: http://expreszt.com.ua/
Погода, Новости, загрузка...