Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 04:18
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

17 декабря 2015, 08:29

Екс-депутату Житомирської міської ради загрожує до 10 років позбавлення волі

Генеральна прокуратура України передала до суду обвинувальний акт стосовно Голови комісії з реорганізації Держгеокадастру України у Житомирській області, депутата Житомирської міської ради та його пособника.

У ході досудового розслідування встановлено, що Голова комісії з реорганізації Держгеокадастру України у Житомирській області, депутат Житомирської міської ради, будучи службовою особою, яка займає відповідальне становище, у квітні та червні поточного року одержав неправомірну вигоду в сумі 234 тис грн за оформлення передачі в оренду земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства загальною площею близько 30 га.

Довідково: санкція ч. 3 ст. 368 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна».
За матеріалами: http://expreszt.com.ua/
Погода, Новости, загрузка...