Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 01:27
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

19 декабря 2015, 12:37

В жахливій ДТП на Житомирщині загинув 16-річний юнак. Оголошено в розшук водія «Лексуса»

Дорожня пригода трапилася у с. Волиці Андрушівського району. Під колесами іномарки загинув юнак. У рамках кримінального провадження поліція розшукує водія-утікача та звертається за допомогою до громадян.

Близько 09.30 18 грудня на вулиці Житомирській у с. Волиця водій «Лексуса» здійснив наїзд на пішохода, 16-річного місцевого жителя, який рухався узбіччям дороги.

Внаслідок ДТП юнак отримав тілесні ушкодження, які виявилися несумісними з життям. Натомість водій-учасник трагічної пригоди з місця її вчинення втік.
В жахливій ДТП на Житомирщині загинув 16-річний юнак. Оголошено в розшук водія «Лексуса»

Під час огляду території поліцейські, які працювали у селі, виявили та вилучили уламки частин автомобіля, що залишилися на дорозі після удару. Сам автомобіль з механічними пошкодженнями, характерними для вказаної ДТП, поліцейські розшукали на полі поблизу с. Волиці. Нині правоохоронці встановлюють особу водія та його місцезнаходження.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Шановні громадяни! Поліція звертається до вас за допомогою. Якщо ви володієте будь-якою інформацією про обставини вказаної дорожньо-транспортної пригоди або відносно особи, причетної до її скоєння, прохання повідомити за тел. (0412) 25-85-86, 067-526-20-22 або «102». Конфіденційність гарантується.
За матеріалами: http://expreszt.com.ua/
Погода, Новости, загрузка...