Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 10:37
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

25 декабря 2015, 09:08

Житомирська область: вогнеборці ліквідували загоряння квартири та літньої кухні

О 15:34 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння в двокімнатній квартирі п’ятиповерхового житлового будинку в місті Коростень.

До місця виклику виїхав черговий караул 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Було з’ясовано, що на третьому поверсі палає квартира, а з під’їзду йде густий чорний дим. Оцінивши обстановку, керівник гасіння пожежі прийняв рішення залучити ще одне відділення вогнеборців для підвозу води.

Після чого рятувальники в апаратах на стиснутому повітрі почали пробиратись до квартири. Двері в помешкання були відчинені. Провівши розвідку, вони виявили осередок займання у житловій кімнаті – там горіло ліжко.

Також рятувальниками було проведено евакуацію 7-ми людей з під’їзду.

Вже о 15:41 пожежу вдалося локалізувати, а о 16:08 – ліквідувати. Вогнеборцями не допущено розповсюдження вогню по іншим кімнатам квартири. Пожежею знищено ліжко та окремі речі домашнього вжитку в кімнаті. Загиблих та травмованих не виявлено.

Попередньо встановлено, що причиною загоряння стало коротке замкнення електромережі – ліжко стояло поблизу розетки та на нього полетіли іскри.

О 03:34 до коростенських рятувальників надійшло повідомлення про ще одну пожежу в районному центрі. Сталось загоряння дерев’яної літньої кухні. По прибуттю чергового караулу вогнеборців з’ясувалось, що полум’я охопило дах будівлі по всій площі. 04:50 пожежу було ліквідовано. Вогонь устиг знищити покрівлю. Загиблих та травмованих не виявлено. Причина загоряння з’ясовується фахівцями.
Погода, Новости, загрузка...