Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 09:43
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

31 декабря 2015, 12:53

Заява МВС стосовно нічних подій у Житомирі

Поліція не втручається у цивільно-правові відносини, спір в яких триває з 2010 року, а працює виключно для забезпечення публічної безпеки та недопущення ускладнень ситуації в регіоні.

Конфлікт, що виник довкола вказаного підприємства, уже більше місяця збурює обласний центр.

Головним управлінням Нацполіції Житомирщини вживаються необхідні попереджувальні, роз’яснювальні та слідчо-розшукові заходи для збереження у регіоні правопорядку та публічної безпеки.

30 грудня у зв’язку з наявністю оперативної інформації про прибуття до підприємства групи невідомих осіб поліцією було задіяно додаткові сили для недопущення силового протистояння конфліктуючих сторін. У ході превентивних заходів частково обмежувався рух з 19.00 до 23.45 по вулиці Щорса у районі підприємства.

Водночас працівники поліції забезпечили реагування на всі повідомлення, які надходили безпосередньо із самого підприємства. Нині за ними триває перевірка.

Під час описаних подій біля території Житомирської кондитерської фабрики грубих порушень публічного порядку не зареєстровано.

Нині поліція продовжує моніторити ситуацію довкола підприємства та роз’яснювати учасникам конфлікту неприпустимість протиправних дій та силового розвитку подій. Охорону публічної безпеки поблизу підприємства забезпечує необхідна кількість поліцейських.

Головне управління Нацполіції наголошує на необхідності правового вирішення цього господарського спору і закликає його ініціаторів не втягувати у протистояння пересічних громадян.
За матеріалами: http://expreszt.com.ua/
Погода, Новости, загрузка...