Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 14:13
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

3 января 2016, 18:54

Житомирщина отримала підручники для 4 і 7 класів

На початку нового навчального року у вересні 2015 року в освіті виникла проблема забезпечення учнів 4 і 7 класів підручниками, викладеними за новою програмою. Нарешті пройшли тендерні торги та навчальні матеріали були закуплені.

Нещодавно на Житомирщину завезли нові підручники на загальну суму 9 млн 705 тис. 700 грн. Зараз їх розподіляють по районах, та вже з початку нового семестру учні 4 і 7 класів зможуть повноцінно навчатися.

Проте забезпеченість цими підручниками в області складе лише 50 % від потреби.

За словами начальника управління освіти і науки облдержадміністрації Вадима Калініна, в першу чергу підручники розраховані на учнів з малозабезпечених сімей.

Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 16.12.15 року №1348-р «Про перерозподіл деяких видатків державного бюджету, передбачених Міністерству освіти і науки на 2015 рік, та перерозподіл обсягу освітньої і медичної субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетам у 2015 році» галузь освіти області отримала кошти на придбання підручників і посібників для учнів загальноосвітніх навчальних закладів на суму понад 2 млн грн.

Разом з цими коштами буде забезпечено підручниками близько 70 % учнів 4 і 7 класів.
За матеріалами: http://expreszt.com.ua/
Погода, Новости, загрузка...